Sign in to follow this  
MNOBLES

GM NAVIGATION RADIO

2 posts in this topic

I HAVE A 2004 BUICK RAINIER AND I GOT AN GM NAVIGATION RADIO INSTALLED THE DISPLAY WORKS, AND THE CD ALSO WORKS IT VER 1.0 FOR NOW, I'M GOING TO UP GRADE, BUT THE PROBLEM IS THERE IS NO SOUND FROM THE RADIO, I HAVE NO OPTION Y91 0R Y92, IS THERE ANY WAY I CAN GET THE SOUND PLAYING WITH OUT HAVING TO SPEND ANYMORE OF MY MONEY. :),

OR DO ANYONE OUT THERE WHO HAS A NON LUX NAVIGATION UNIT , WOULD LIKE TO TRADE FOR A LUX NAVIGATION.

Share this post


Link to post
Share on other sites

IF you did this your self then I would check that the Antenna wire is plugged in securely. If you did not do it just take it is to the dealer. Also check your wires again and if need be go in to a parts department and talk really nice to some one and have them give you a print out of the schematics. Tell them what you are doing and that you need their help and you will find most people really nice. If first you don’t succeed try try again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Your content will need to be approved by a moderator

Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this