Jump to content
Sign in to follow this  
Cubical-aka-Moltar

Oddness seen lately w/ typing in posts

Recommended Posts

I've noticed some oddness over the last week, when typing into a form for a post, as I am doing right now, occasionally the cursor suddenly backspaces to the beginning of the word I'm typing--or back several words.

I've seen this behaviour on these forums and another that is also using IP.Board (2.3.1 and 2.3.6), on multiple computers---a Win XP machine using Chrome, a Vista machine w/ both Chrome and Firefox 3.5.

Anyone seen anything like this? It can be very annoying when it happens 5-6 times in typing a post, as it did typing this one.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I use Firefox 3.5 and sometimes IE8. I have to get Chrome back on my comp. I haven't experienced these issues on XP or now Windows 7.

Closest thing is that sometimes I start typing without the cursor being in the form and it does fun things. :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Your content will need to be approved by a moderator

Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  



About us

CheersandGears.com - Founded 2001

We  Cars

Get in touch

Follow us

Recent tweets

facebook

×