Sign in to follow this  
Followers 0
daves87rs

Quick windows Q....

7 posts in this topic

Ok, I'm finding this interesting...

I'm doing just fine with my laptop, until this:

I wanted to add some stuff with a flash drive, and it asks me for software to install.

I'm like :blink: - my flashdrives don't have software-they are just plug and play ones....

I tried 3 of them, same problem-won't even let me to them.

This is my first time with Vista though-is there something I'm missing? A buddy of mine has Vista and has had no issues like this...Heck, I haven't put much of anything on it yet....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are they all the same brand? What brand(s) are they? How old are they? I used a crappy PNY flash drive that I got for x-mas in a Toshiba laptop with Vista on it no problem.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

are you sure it's not asking about using the built in caching to thumbdrives? a "scan now" and "Continue without scanning" pops up?....if so, choose continue w/o scanning and it should work normally, pops up the *what do you want to do with this drive* thing ...?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ok, I'm finding this interesting...

I'm doing just fine with my laptop, until this:

I wanted to add some stuff with a flash drive, and it asks me for software to install.

I'm like :blink: - my flashdrives don't have software-they are just plug and play ones....

I tried 3 of them, same problem-won't even let me to them.

This is my first time with Vista though-is there something I'm missing? A buddy of mine has Vista and has had no issues like this...Heck, I haven't put much of anything on it yet....

What brand are the thumbdrives? If it's kingston, then you are probably getting the U3 "traveler" installable file system setup prompt (increadibly annoying). You can actually ignore it, and the drive will mount as a normal lettered volume.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmmm...

I have a Scandisk (1GB), Kodak (1GB), and a Inovations (512) target branded one.

None of them that I know (or just don't remember) have software on them...

My labtop, after telling me I need to install software, won't even acknowledge that they are there....

It's just annoying....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
are you sure it's not asking about using the built in caching to thumbdrives? a "scan now" and "Continue without scanning" pops up?....if so, choose continue w/o scanning and it should work normally, pops up the *what do you want to do with this drive* thing ...?

It doesn't want to scan it period.

In XP, it always asks me what I wanted to do with whatever I put in there....

In Vista, It doesn't ask me that at all. :duh:

I'm going to play with it a bit more to see if it will..

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Are they all the same brand? What brand(s) are they? How old are they? I used a crappy PNY flash drive that I got for x-mas in a Toshiba laptop with Vista on it no problem.

the 512 is like almost 2 years old, the others are less than a year old....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Your content will need to be approved by a moderator

Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0