Sign in to follow this  
Followers 0
Intrepidation

Ignition Stuck

8 posts in this topic

So I went to start the Prizm today. The key turned into the first position, but wouldn't go any further. Attempts to get it to turn further with all 4 keys did nothing. At one point it wouldn't turn at all, now it's back to going to Accessory, but not any further.

No idea what's wrong. I used it last night with no problem...

Is it possibly due to the cold? Or is the ignition junk and has to be replaced? I hope the former but suspect the latter. v_v

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nothing? Guess it doesn't matter since it had to be towed. Thanks!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ignition tumbler is probably junk, but hard to tell without knowing more.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

As I figured and you did to Camino, here's the culprit:

IMG_0792.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I love AutoZone. Everywhere else wanted $70 - $75 for the ignition. Cost me $35.

Had the mechanic install it in exchange for fixing his laptop. It pays to know about computers. 8)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

That sounds like a good deal to me. :thumbsup:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Your content will need to be approved by a moderator

Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

Sign in to follow this  
Followers 0