Jump to content
Drew Dowdell

New Look Coming

Recommended Posts

Multiple users have reported issues with the current skin we are using.  I've opened a ticket with the skin's creator and not had any reply.

If you are having difficulty with the current skin or it isn't rendering in your browser properly* feel free to scroll to the bottom and change your theme to Haze.  This may become the new theme for C&G going forward after I make a few more adjustments.

 

 

*Almost all problems are being reported when the user is on a Mac and using Safari.  If you are one of these users, you will almost certainly want to switch to the Haze theme.

 

Please please please report any issues to me promptly.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey, it seems C&G has reverted from Haze to the default (problem) theme. I don't have a hotlink or option to switch to Haze. 

 

Apple/Safari user here. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey, it seems C&G has reverted from Haze to the default (problem) theme. I don't have a hotlink or option to switch to Haze. 

 

Apple/Safari user here. 

Fixed

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haze is a pretty cool theme, I like it.

 

I did also test Mobil and had to hunt to change it back, it was a bit weird on a computer.

 

Thank Drew. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haze is a pretty cool theme, I like it.

 

I did also test Mobil and had to hunt to change it back, it was a bit weird on a computer.

 

Thank Drew. :)

 

That's not supposed to be used on a desktop, so yeah, that would look weird.  The software autodetects if you  are on a phone and switches to that theme as needed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

If no one has any issues with the newer look, I'm going to push it out to the entire userbase by the end of the week.  I am just waiting on one graphic change from Dodgefan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

So.. I'm not exactly thrilled with this skin, but the last one had to go as I was getting too many reports of the old one not rendering properly. 

 

I may start testing another skin soon.  Thoughts?

Share this post


Link to post
Share on other sites

With the new skin I've noticed that when using the "go to first unread post" feature the page loads and scrolls to the correct post but the header/banner also loads and covers that post.   If I scroll the page the header/banner 'pop-up' goes away (it's still at the top of the page).  Not sure if this is an issue with the new skin itself, but it's not something that happens with the old skin.  I'm using a Mac running OSX and Safari.

Share this post


Link to post
Share on other sites

With the new skin I've noticed that when using the "go to first unread post" feature the page loads and scrolls to the correct post but the header/banner also loads and covers that post.   If I scroll the page the header/banner 'pop-up' goes away (it's still at the top of the page).  Not sure if this is an issue with the new skin itself, but it's not something that happens with the old skin.  I'm using a Mac running OSX and Safari.

 

Odd... I've disabled the feature called "sticky header" specifically for that reason.  Maybe the cache needs to be updated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do a Shift-Refresh now and see if it changed.  Let me know either way please.

 

Emptied the cache but the "sticky header" still shows up when reading unread posts.  If I then refresh the page the sticky header appears then immediately goes away.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Do a Shift-Refresh now and see if it changed.  Let me know either way please.

 

Emptied the cache but the "sticky header" still shows up when reading unread posts.  If I then refresh the page the sticky header appears then immediately goes away.

 

I meant the server's cache files, but if it is still happening, then it didn't work anyway. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

It took me forever to find the "new content" button, tiny as it is in the top left corner.  Other than that I'm cool.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It took me forever to find the "new content" button, tiny as it is in the top left corner.  Other than that I'm cool.

I had the same problem and was beginning to think it was gone altogether, I don't mind the new look but that was a bit annoying trying to find the new content.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It took me forever to find the "new content" button, tiny as it is in the top left corner.  Other than that I'm cool.

 

That was one of my issues with this look.

Another is that half the buttons are missing in the text editor when making comments in the articles system. 

 

Sorry about this guys, I thought it looked good, but there are too many little issues to keep using it. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, now that I know where the button is, I have no problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Your content will need to be approved by a moderator

Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Who's Online   1 Member, 0 Anonymous, 56 Guests (See full list)



About us

CheersandGears.com - Founded 2001

We ♥ Cars

Get in touch

Follow us

Recent tweets

facebook

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.