Jump to content
Sign in to follow this  
Variance

POS Netgear Router...

Recommended Posts

I have to stop buying stuff mainly because it looks good.

This damn thing has reset itself on me about 20 times today and I have no idea what the problem is. It's so damn irritating. I'd kick this thing to the curb if I had the money for a replacement lined up. Maybe it just needs to cool down but it's been grating on my nerves for the past 4 days. :banghead:

For future reference, is there a more dependable brand of router out there?

Share this post


Link to post
Share on other sites

i have a linksys wired router for the PC and And PS2 and i bought a netgear wireless for the PSP. It was $30 dollars. Netgear runs so F'ing hot. plus it always needs to be rebooted. the linksys needs to be constantly runned or it will go idle and need a reboot. i hate um both, but i would recomend linksys. but if you can wired is so much fast and reliable than wireless.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I got two Linksys' and got fed up with them. Both of them randomly freezes up under heavy *cough* torrent *cough* traffic.

I switched to a Belkin now, and it's rock solid. Other than the fact that the config page doesn't work with Firefox.

I might look into the future of getting a Linksys again, probably just for hacking.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, since my original post, I tried standing it vertically to allow it to cool better or whatever. It seems to have worked as it hasn't reset yet. I might not have to trash it after all. :scratchchin:

EDIT: Spoke too soon...it just reset twice after posting this. <_<

Edited by Variance

Share this post


Link to post
Share on other sites

I bought a US Robotics one. It's a little more money, but it's more of a business-grade unit for the home. I used to have periodic resets with it, but a recent firmware update fixed that. Maybe you should take a trip to http://www.netgear.com and see if they have any firmware upgrades for your router?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I bought a US Robotics one. It's a little more money, but it's more of a business-grade unit for the home. I used to have periodic resets with it, but a recent firmware update fixed that. Maybe you should take a trip to http://www.netgear.com and see if they have any firmware upgrades for your router?

I already have the latest firmware installed and it doesn't look like they plan on producing anymore. I tried fooling around with some of the settings, so we'll see how this turns out.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I bought a US Robotics one. It's a little more money, but it's more of a business-grade unit for the home. I used to have periodic resets with it, but a recent firmware update fixed that. Maybe you should take a trip to http://www.netgear.com and see if they have any firmware upgrades for your router?

US Robotics are no longer with 3Com, if you aren't aware of that. They're rebadged/repackaged D-Links.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me ======> :pokeowned:

I guess I'll trade in my Cobalt for a G5, and go and purchase a "Radio Shack" stereo then.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I used Netgear hardware for 10+ years (modem, routers, hubs, etc) with no problems... used them at home and in the startups I worked at.. their products always had a certain 'geek' appeal, out of the mainstream.

A few months ago, though, I bought a Cisco Linksys cable modem w/ integrated router when my RCA cable modem died... no problems...

Edited by moltar

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think the cable modem here is starting to go. It couldnt connect for a long while. This has happened more frequently as of late. Called cable but of course they arent open at 12:30 in the morning. It is currently working now but for how long? Its a 3Com. Looks like a shark fin. Its 5 years old. Problem is we have Vonage so when it doesnt work neither does the phone.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think the cable modem here is starting to go. It couldnt connect for a long while. This has happened more frequently as of late. Called cable but of course they arent open at 12:30 in the morning. It is currently working now but for how long? Its a 3Com. Looks like a shark fin. Its 5 years old. Problem is we have Vonage so when it doesnt work neither does the phone.

I had the "shark fin" up until about a year ago when it started to sporadically lose the cable signal. I picked up a Motorola SB5100 Surfboard and I think my connection speed saw an increase.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same thing mine is doing. I was told by Time Warner to get a new one from their store so I shall do that tommorrow. They did run a new heavier line to it and put in an amplifier for all the cable. The guy said those are becoming outdate for whats coming up in the future.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Your content will need to be approved by a moderator

Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  



About us

CheersandGears.com - Founded 2001

We  Cars

Get in touch

Follow us

Recent tweets

facebook

×